Thursday, May 31, 2012

Simbol dan Maksud Tersembunyi Dalam 1 Dollar US (Part 1)Jika kita lihat dengan teliti pada USD 1, dapat dilihat pelbagai mesej pada simbol-simbol yang wujud pada wang kertas tersebut.

1)     Bohemian Grove Owl (Moloch)


Gambar menunjukkan Presiden Nixon dan Ronald Regan duduk di sebuah meja di Bohemian Grove.

Bohemian Grove adalah kelab/pertubuhan rahsia bagi golongan elit di dalam hutan California. Antara amalan kelab ini adalah pengorbanan manusia secara olok-olok untuk disembahkan di hadapan Patung/berhala gergasi yang dipanggil Molokh (Dewa Burung Hantu Golongan Occultic).

Berhala mereka ini telah diletakkan di atas bahagian hadapan wang kertas USD 1 dalam titik mikro.

Tidak percaya? Sila rujuk pada gambar hasil beberapa penyelidikan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana upacara yang dilakukan oleh pertubuhan ini, anda boleh rujuk pada video yang telah dimuat turun oleh Alex Jones di sini.2)     Unfinished Piramid – All Seeing Eye

Di bahagian belakang USD 1 terdapat “All Seeing Eye” pada bahagian atas piramid yang tidak siap.

Anda perlu bertanya pada diri sendiri apakah yang mengaitkan 13 koloni pertama Amerika dengan piramid ini?

Sebenarnya, simbol ini menunjukkan agama para Mason yang memegang tampuk tertinggi pemerintahan Amerika.

Setiap inci wang kertas ini penuh dengan makna yang tersirat dan nombor tersembunyi serta tarikh tetapi apabila diletakkan bersama-sama, anda boleh memahami makna yang sebenar-benarnya.


Piramid bermata satu di atas piramid yang tidak siap dikatakan adalah “All Seeing Eye” sebenarnya adalah satu pembohongan, kerana mata ini sebenarnya adalah kepunyaan Syaitan Palsu Triniti, Dajjal yang juga merupakan nabi palsu.


Terdapat banyak misteri tentang ini di dalam internet tetapi huraian di atas ini adalah yang terbaik dari sumber seorang penganut Illuminati kembali memeluk Kristian. Simbol ini merujuk kepada Adam Weishaupts akan rancangan masa depan bermula dari 1hb Mei 1776 (Hari Kelahiran Illuminati)“Pengumuman tentang kelahiran “New World Order” yang diketuai oleh Lucifer/Dajjal melalui kejatuhan Moral dan Pemberontakan yang dilahirkan pada 1hb Mei 1776”.3)     The Seal of The Eagle

Di bawah adalah kandungan simbol, nombor dan pengertiannya yang tersembunyi pada “The Seal of The Eagle” dalam mengatur pelan untuk penguasaan dunia


Logo Amerika yang asal tidak mengandungi Burung Helang (Eagle) tetapi adalah Burung Phoenix (Burung Mitos orang kuno).

Di bawah adalah Logo Amerika pada salah satu duit Syiling Negara ini di mana Burung Phoenix menjadi binatang yang memegang perisai perlembagaannya.


Begitu juga dengan arah kepala helang yang menunjukan kepada 33 darjah Freemasonry seperti gambar di bawah ini.


Selain itu, bilangan garis dalam perisai juga mewakili numerologi tersembunyi kesempurnaan kerajaan dan perhambaan kepada manusia melebihi Tuhan. Ia dapat dilihat pada keterangan di bawah ini.


Malahan maksud helang itu sendiri bermaksud menjaga keamanan dan pertahanan sesebuah wilayah. Di bawah adalah maksud bilangan item yang wujud dalam Logo ini.


 Seterusnya, di bawah adalah maksud sebenar Logo “The Seal of The Eagle”


 
Tata Dunia Baru (New World Order) akan selamanya dimahkotakan dengan kejatuhan dan pemberontakan yang membentuk dirinya dari pelbagai kumpulan melalui kehidupan semula (reincarnation), kumpulan ini telah bergabung menjadi sebuah kerajaan yang sempurna yang mengikat kita dalam penghambaan dan kerajaan ini juga telah meletakkan seseorang melebihi Tuhan dengan mengambil keamanan dan keupayaan kita semua untuk mempertahankan diri sendiri dan kini ia adalah sempurna.

4)     Hexagram

Adalah diingatkan bahawa penganut ini mempercayai (Umat Islam diingatkan tidak mempercayai dongengan ini) bahawa Sulaiman (Solomon), mempunyai 1000 isteri dan gundik yang kononnya tergerak hati untuk menceburkan diri dalam bidang penyembahan berhala. Tetapi simbol ini mungkin telah diambil dan digunakan oleh Masonic Priest berkenaan dengan mewujudkan pertubuhan rahsia untuk kuasa dan rancangan jahat mereka.

Apabila anda membuat bintang Yahudi laknatullah pada wang kertas ini, anda akan melihat terdapat 3 biji bintang wujud. Apadila semuanya dicantumkan, maka terbentuklah 1 gabungan nombor yang tidak asing lagi bagi penyembah-penyembah syaitan iaitu 666.Tuhan yang dimaksudkan di atas belakang USD 1 ini tidak lain dan tidak bukan adalah syaitan itu sendiri. Ia sendiri bersembunyi dalam rahsia tersembunyi (secret inside secret) dan hanya beberapa golongan sahaja yang mengetahui Tuhan mana yang mereka percayai.


1 comment:

  1. Dimasa mesir kuno dewa yg tertinggi pada masa itu adalah dewa ra.dewa ra itu adalah dewa matahari.matahari itu hanyalah simbol.sebaliknya mereka itu sipenyembah api.kerna api itu terjadinya syaitan yg dicipta allah.mereka penyembah syaitan hakikatnya.bangsa manusia sebenarnya tidak akan menyembah syaitan.bagi bangsa manusia penyelamat mereka di hari hampirnya kiamat adalah isa al masih.tetapi bagi mereka penyelamat bagi bangsa mereka adalah dajjal al masih.dan kebanyakan manusia telah pupus walaupun jasadnya ada.kerana kebanyakan dari bangsa manusia berbondong bondong dengan bodohnya menyertai dan menjadi sebahagian dari mereka.manusia itu sentiasa lalai dalam tugas dan amanah,tetapi tidak bagi bangsa yg lagi satu itu.mereka sentiasa komitmen 100 peratus dalam misi mereka.

    ReplyDelete